LYME BEHANDELING

Na jaren van Lyme heb ik terug energie

Ziekte van Lyme behandelingLees op deze pagina een samenvatting van de Lyme behandeling die ik toegediend kreeg. Deze Lyme behandeling bestaat erin het lichaam zo goed mogelijk terug te brengen naar zijn oorspronkelijke geboortestaat, waarin het lichaam nog rein en (bijna) volmaakt was. In deze vorm is het lichaam in staat zichzelf te genezen van Lyme. De Lyme Behandeling bestaat er voor een groot stuk in met (voedings) supplementen het lichaam terug op orde te krijgen en zodoende alle lichaamsprocessen terug op orde te krijgen en uiteindelijk te genezen van de Ziekte van Lyme.  Mij lukte het op 1 jaar! 

Voor de allerbenieuwsten: dit is het allerbelangrijkste (en duurste) reddingsmiddel, maar tevens ook het duurste. Het de allereerste moedermelk die een baby krijgt via de borstvoeding, wanneer de baby voor het eerst in aanraking komt met de boze buitenwereld, met al zijn onbekende virussen, (al dan niet goede) bacteriën, parasieten en schimmels. De link daarnaar vind je hier. Maar staar je er niet op blind, het is slechts één van de dingen die je zal nodig hebben. Maar nogmaals, het is wel het duurste. HIER IS DE LINK. VERSCHIET NIET! 

De Lyme behandeling in vijf sporen die ik kreeg, kunnen in principe (zo goed als) gelijktijdig worden gevolgd.

Deze sporen zijn:

1. Basissuppletie  bij ziekte van Lyme (aanvullen van oa vitaminen- en mineralentekorten), 

2. Natuurlijke ontgifting terug op gang brengen bij ziekte van Lyme(ontdoen van allerlei gifstoffen en zware metalen die we doorheen de jaren hebben opgestapeld),

3. Overwinnen van de Lyme- en co-infecties bj ziekte van lyme

4. Modulering van het immuunsysteem  bij ziekte van lyme(het overactief en verzwakt immuunsysteem terug naar zijn gezonde werking brengen),

5. Leefstijl bij ziekte van lyme (hoe meer je je leefstijl aanpast, hoe sneller de totale genezing van Lyme plaatsvindt)  6. Eventueel een verzwaarde ontgifting (bij mensen die in hun verleden ernstig zijn blootgesteld aan zware metalen en/of gifstoffen zoals bvb giftige neveldampen, pesticiden, werken in de metaalsector, chemiesector etc…).

Kort praktisch samengevat, met de sporen 1,3,4 en 5 kan je tegelijk beginnen (reken hiervoor 6 tot 12 maanden, of eventueel iets langer). Met spoor 2 begin je na een week of twee, en deze hou je een drie maanden vol.  Reken erop dat het een gedoe is met supplementen, maar je raakt wel volledig genezen van Lyme, en dat is uiteindelijk het allerbelangrijkste.  

Mijn Ziekte van Lyme Behandeling

Eerst een woordje uitleg…

Heb jij ook al lang te lijden van die verschrikkelijke en veelal onbegrepen ziekte van Lyme? En wil je er eindelijk eens voergoed van af geraken, net als ik enkele jaren geleden?   Lees dan verder, en zie hoe ik het deed!  Voor ik eindelijk met deze Lyme behandeling begon, was ik al jaren dag en nacht aan het afzien eigenlijk, en was ik nog een schim van mezelf.  Ik kon werkelijks niks meer. Ik kon niet meer fatsoenlijk denken, wou altijd slapen, behalve ’s nachts, dan lag ik te bibberen in bed, ik kraamde soms wartaal uit, ik vergat de simpelste dingen, en ik kon geen 10 minuten aan één stuk het gras afmaaien.

Ik had de hoop op genezing van de ziekte van Lyme opgegeven

Ikzelf had het nooit meer verwacht toen, ik had de hoop al een tijdje zo goed als opgegeven. Maar het is zoals het is: ik ben helemaal terug mezelf met al mijn krachten en ik heb terug zin in alles! Het duurde wel een tijdje, maar het is zeker de moeite waard!

Heel veel succes gewenst en stuur alsjeblieft een mailtje als je merkt dat je aan het genezen bent en je voelt dat je beter wordt!

Een gezonde geest in een gezond lichaam zonder Lyme!

“Een gezonde geest in een gezond lichaam!” Het klinkt wat soft, maar het is kort samengevat wat de bedoeling is van deze Lyme-behandeling.  Als je de instructies volgt, genees je.

Geef jezelf de tijd om volledig te genezen van Lyme!

Geef jezelf minstens een halfjaar de tijd. Bij de klassieke geneeskunde is bij ziekte en na toediening van medicijnen er al resultaat na enkele dagen of weken, omdat de klassieke geneeskunde voor 90% drie dingen doet: remmen, stillen, stoppen.  De ziekte is dan inderdaad weg, maar dat wil niet zeggen dat de mens daarna optimaal gezond is. Let op, ik wil de klassieke geneeskunde zeker niks in de weg leggen, want ik ben er in het verleden al heel goed mee geholpen, en soms is het inderdaad nodig en fantastisch dat je een snel en krachtig middel mag nemen. Een mens moet tenslotte blijven functioneren.

Volledige genezing van de ziekte van Lyme is zeker wel mogelijk, ga ervoor! Het werkt!

De klassieke geneeskundige producten werken inderdaad zeer snel, maar helaas doen ze dikwijls niet meer dan remmen, stillen en stoppen. In veel van de gevallen (zoals bij de Ziekte van Lyme) is het niet alleen nodig dat de ziekte wordt bestreden, maar dat het lichaam ZELF ook geneest en daar de tijd voor krijgt. Maar eenmaal dit proces is afgewerkt, komt er wel een lichaam tevoorschijn dat herboren is. Helaas is dat niet mogelijk in drie weken.  Het goede nieuws is dat volledige genezing van Lyme wel degelijk mogelijk is, maar je moet het proces alleen wat meer tijd geven, en aandacht schenken aan het hele plaatje. Ik zeg niet dat volledige genezing super simpel is, ik zeg alleen dat het perfect mogelijk is. En als je zo ziek bent als ik toen, dan ga je ervoor. En dan genees je! Het moet lukken op een half jaar tot een jaar tijd, of misschien iets langer.  Het fijne is wel, dat je na een maand al wel merkelijk beterschap voelt en dat zorgt ervoor dat je volhoudt! Nogmaals heel veel succes gewenst en als je je beter voelt worden, stuur zeker een mailtje! Of heb je een extra vraagje over dit of dat, mail je vraag gerust, ik zal je met plezier verder helpen tot je genezen bent!  

De Lyme-behandeling om van een zieke en uitgeputte Lyme-patiënt een herboren en optimaal gezonde mens te maken, speelt zich af op meerdere vlakken, 5 “sporen”, zoals hieronder iets meer beschreven. 

Gebaseerd op de kennis van o.a. Richard Horowitz, VS, dé Lyme-autoriteit, en grondlegger van cruciale inzichten in de Ziekte van Lyme

De Lyme-behandeling is gebaseerd op langdurig onderzoek door Richard Horowitz. Deze Amerikaanse arts is al decennia gespecialiseerd in Lyme en heeft hier ook enorm veel onderzoek over gedaan. Hij heeft ook een uniek Lyme-Instituut in de VS. Hij is ook degene die de ontdekking heeft gedaan dat de Lyme-bacterie zich verschuilt achter biofilmen en gifstoffen.  Hij heeft ook Lyme als systemische ziekte in kaart gebracht, met alle co-infecties die meekomen met de tekenbeet.  In 2015 was hij één van de vooraanstaande sprekers op de Lyme-conference in The Antwerp Plaza, 12 en 13 september 2015.  

Richard Horowitz is de auteur van de boeken “why can’t I get better” en “How can I get better?”

De verschillende sporen in de Lyme Behandeling

Belangrijk: de verschillende sporen kunnen GELIJKTIJDIG gevolgd worden

1. Basis-suppletie (basis-supplementen): Spoor 1 in de Lyme Behandeling (klik hier)

Tekorten wegwerken van oa vitaminen en mineralen (Spoor 1 in de Lyme-behandeling)

 1. Gevorderde Lyme-patiënten kampen allemaal, door de stelselmatige afbraak van hun lichaam, met vitaminen- en mineralentekorten. Deze tekorten moeten eerst worden weggewerkt. Je kan proberen een huis te bouwen op drijfzand, maar het zal verloren moeite zijn.
 2. Iedereen heeft er baat bij om een periode een basissuppletie bij te nemen, en voor de Lyme-patiënt is dit zelfs een absolute must. 
 3. Voor honderden processen in het lichaam zijn tal van vitaminen, mineralen, eiwitten, aminozuren enz… nodig om die processen te kunnen laten verlopen. Zijn die bouwstenen niet aanwezig, lopen vele processen ook niet of niet goed, met allerlei kleine en grote problemen tot gevolg
 4. KLIK HIER VOOR DE BASIS-SUPPLETIE / BASIS-SUPPLEMENTEN

2. Standaard ontgifting (detox) / natuurlijke ontgifting: Spoor 2 in de Lyme Behandeling (klik hier)

 1. Bij de gevorderde Lyme-patiënt zit het lichaam vol met gifstoffen. Enerzijds omdat het lichaam de overvloed aan gifstoffen niet langer kan verwerken, en anderzijds omdat er steeds maar gifstoffen bijkomen door oa het afsterven van de Lyme-bacteriën en andere pathogene cellen. Lyme verschuilt zich niet alleen achter een lichaamseigen biofilm, maar ook achter gifstoffen en zware metalen die zijn opgeslagen in vetweefsel. Door deze schuilplaatsen is de Borealis-bacterie niet zichtbaar voor antibiotica, noch voor het immuunsysteem. Vandaar dat ontgifting noodzakelijk is. 
 2. Als de standaard-ontgifting zijn doel heeft bereikt, moeten we er vervolgens voor blijven zorgen dat de natuurlijke ontgifting goed blijft werken

3. Overwinnen van Lyme en co-infecties /Pathogenen elimineren: Spoor 3 in de Lyme Behandeling (klik hier)

 1. Virale Lading omlaag brengen
 2. Bacteriële, parasitaire en schimmel-Lading omlaag brengen
 3. Het lichaam (zo goed mogelijk) terugbrengen naar de oorspronkelijke geboortestaat
  1. Een baby die pas geboren wordt, krijgt via de geboortegang de nodige goede en gezonde bacteriën mee die het nodig heeft voor een perfect werkende darmflora. 
  2. De moedermelk die de baby krijgt, zit boordevol met Lactoferrine, een fenomenale en veelzijdige eiwitvorm die de baby behoedt voor allerhande pathogene bacteriën, virussen, parasieten en schimmels. Deze stof bezit de eigenschap alle vijandige bacteriën en virussen enz… onklaar te maken, zonder de goede en levensnoodzakelijke bacteriën aan te vallen. De heilzame werking van Lactoferrine was binnen de wetenschap al eerder bekend, maar hoe langer en hoe meer onderzoek ernaar wordt verricht, hoe fenomenaler dit eiwit blijkt te zijn. De term “wondermiddel” komt heel dicht in de buurt. Klik hier voor de volledige wetenschappelijke update omtrent Lactoferrine

4. Modulering Immuunsysteem: spoor 4 in de Lyme Behandeling (klik hier) 

Mensen met een doorgedreven vorm van de ziekte van Lyme hebben allemaal te kampen met een overactief immuunsysteem. Dat is de voornaamste reden dat ze zich zo moe voelen. Het immuunsysteem is normaal enkel ‘s nachts actief om aan recuperatie en herstel te doen. Maar in een lichaam dat vol zit met allerlei micro- en ergere infecties is het op den duur 24/24 volop actief. Het immuunsysteem is de grootste energieverbruiker in ons lichaam. Als dat de hele tijd actief is, gaat dat met heel veel energie lopen, waardoor we ons aldoor moe voelen. 

Een immuunsysteem dat te lang overactief is, kan zich tegen het eigen lichaam keren, eigen organen of cellen aanvallen. Er zijn tientallen auto-immuunziekten die niet onschuldig zijn. 

Een overactief immuunsysteem is ook niet in staat het lichaam te genezen, daarom moet het terug gebracht worden naar zijn normale niveau. Gebruik vooral GEEN immuunversterkers, want dat verergert de overactiviteit nog van het immuunsysteem en lokt op deze manier nog sneller auto-immuunziekten uit. 

Klik hier voor spoor 4 van de Lyme-behandeling: Modulering Immuunsysteem 

5. Leefstijl: spoor 5 in de Lyme Behandeling

 1. Krachtopbouw
   1. een spiercel heeft meer mitochondriën dan een vet-cel
   2. een fysiek sterker lichaam is ook sterker om pathogene cellen, vijandige cellen aan te vallen
   3. Krachtopbouw is niet hetzelfde als intensief trainen
 2. Voldoende beweging
 3. Goede voeding
 4. Stress-reductie of leren omgaan met stress
 5. Goed slaappatroon
  1. Minder dan 6 uur is slecht, langer dan 9 uur is ook slecht
  2. Slapen in blokken van 1,5 tot 2 uur
  3. Ochtendlampen / – wekkers: bootsen de zon na, begint daarmee een uur voor het ontwaken, zodat de cortisol al op peil is tegen dat je volledig wakker moet worden. Werkt wonderwel goed! 

 

  • ’s Avonds geen blauw licht meer: zolang de cortisol te hoog is, wordt de serotonine niet omgezet naar melatonine. Dan kan je wel inslapen, maar je slaapt niet door.
 • vermijden van roken
 • vermijden van gluten
  1. omv veel voorkomend probleem bij Lyme: lekke darm: eiwitten komen uit de darmwand, en het IS gaat ze zien als vijandige cellen en er een immuuncellen tegen ontwikkelen. Deze cellen zitten bvb ook in de schildklier, waar ze nodig zijn. Om te vermijden dat het lichaam deze gaat aanvallen (auto-immuniteit) dus voorlopig geen gluten en melkafgeleiden
 • vermijden van suikers, zeker 2 uur voor het slapen
 • vermijden van melk en afgeleiden
 • vermijden van overdreven alcohol

6. Verzwaarde ontgifting indien nodig: spoor 6 in de Lyme Behandeling